Skip to content

Handlavaluta

ROBOTHANDEL

Vi tror att handel kan låsa upp stor frihet i ens liv. Det “gamla sättet” för handel fungerar dock inte och är för komplicerat. Med vårt lättanvända handelssystem kan du sammansätta och multiplicera dina pengar från var som helst i världen.

Kraitos använder en flexibel handelsstrategi som kan anpassa sig till olika marknadsförhållanden. Den fungerar både som en scalper, gör flera affärer snabbt eller en swing trader, som håller positioner i ett par dagar.

Kraitos strategi passar bäst individer som letar efter ett säkert sätt att diversifiera sin portfölj och undvika de höga riskerna som är förknippade med högvinstlöften om att bli rik-snabbt-system. Kraitos använder en “långsam kommer att växa, men snabbt kommer inte att hålla”-metod, som syftar till stabila och konsekventa vinster över tid.

Titta på följande verkliga resultat från denna Kraitos MyFXBook.

Revolutionerande guldhandel!

Är du fascinerad av handelns värld och nyfiken på spjutspetsteknologier som kan förstärka din framgång?

Sluta leta! Den spelförändrande handelsmjukvaran, FLASH, och dess djupgående inverkan på guldmarknaden.

Oavsett om du är en erfaren handlare eller en nybörjare som utforskar guldhandelns rike, kommer Flash-X att utrusta dig med de verktyg och insikter du behöver.

Upptäck hur FLASH, vår revolutionerande handelsmjukvara, utnyttjar kraften i avancerade algoritmer och maskininlärning för att navigera i guldhandelns komplexitet med precision och effektivitet.

GearBox använder en flexibel handelsstrategi som kan anpassa sig till olika marknadsförhållanden. Den fungerar både som en scalper, gör flera affärer snabbt, eller en swing trader, som håller positioner i ett par dagar.

GearBox strategi passar bäst för individer som letar efter ett säkert sätt att diversifiera sin portfölj och undvika de höga riskerna som är förknippade med högvinstlöften om att bli rik-snabbt. GearBox använder en “långsam kommer att växa, men snabbt kommer inte att hålla”-metod, som syftar till stabila och konsekventa vinster över tid.

PAMM ACCOUNT

Har du inte tid, kompetens eller erfarenhet att handla? Låt ett team av professionella pengaförvaltare göra jobbet åt dig.

Om du har ett mindre kapital att investera ($100-$3000) finns det en möjlighet att börja med ett PAMM-konto, detta är ett konto kopplat till KRAITOS, men endast en kostnad på $75/månad + engångsavgift på $300

PAMM-konto är genom mäklaren Vantage, och de tar en 20% avgift för vinsten. När kapitalet har ökat till större belopp är det mer lönsamt att välja den vanliga metoden på $129, då avgiften blir för stor.

ANSLUT TILL VÅR FACEBOKGRUPP FÖR MER INFORMATION OCH RESULTAT!